2012. október 19., péntek

Fölébredés

az egy dolog ha vannak barátaid,bulizhatsz és bolondozhatsz velük,de ha az ikertestvéreddel vagy mindig önmagad vagy mert tudod hogy ő mindig veled lesz.

Chase állt velük szembe és teljesen meg volt rémülve,majd amint megtudta hogy hol van Nessy be rohant hozzá.
**eközben én a komában**
Miután lelött az a rohadék egy sötét teremben ébredtem aminek nincs ajtaja,hallottam és láttam is magam elött Nessyéket és mindent ami velem történt ,miután kivittek a mütöböl minden eltünt és egy gyönyörü mezön találtam magam ahol csupa virág volt minden és a távolban egy fa állt.

nem hittem a szememnek majd valami hüvöset éreztem a hátam mögül,megfordultam.
A sötétségben Michael arcát fedeztem fel, düh és harag látszodott benne és egyre csak közeledett én reflexböl szaladni kezdtem,csak futottam és futottam majd a fánál valaki a karjaiba rántott és a sötétség eltünt.
-Zayn?
-igen szerelmem én vagyok az
-de..de mit...
-sssh-tette az egyik ujját a számra majd gyengéden megcsokolt-Szeretlek Bella, és most gyere valaki vár rád-olyan két lépést mentünk de mintha egy nap is eltelt volna.A domb tetején egy ismerös alakot véltem felfedezni mikor közelebb sétáltam  megláttam ki ö.
-nagypapa-ugrottam volna nyakába de átestem rajta-te..te szellem vagy?
-édes unokám,már vagy 6 éve halott vagyok szerinted?de most ne erröl beszéljünk mesélj te miért vagy itt?
-.pontosan hol is van ez az itt?
-Bella gondolkozz
- a mennyben?
- még hogy te a mennyben?-fölnevetett,imádtam mikor nagypapa nevet-édes unokám te álmodsz
- de olyan valoságosnak tünik
-tudom, de Bella én azért vagyok itt hogy elmondjam neked hogy az életetekben lesznek jo és rossz fordulatok de ha megtalálod szived választotját senki sem bánthat.
- Nagypapa ez mit jelent?Zaynre gondolsz?
- én nem választhatok helyetted és csak annyit jelent hogy figyelj oda minden egyes kis jelre és vigyázz a hugodra mert most ő sincs a legjobb állapotban.nagyon szeret téged és tudod jol hogy nagyon nagy a kötödés köztetek. figyeljetek egymásraaaa-utolso szavait már a fellegekböl mondta
-de most mit tegyek?nagypapa, mit tegyek??-gyengéd szellöt éreztem majd meghallottam Zayn émelyitö hangját és utána a srácokét is-énekelnek, ez egy jel, ki kell jutnom innen-mire észbe kaphattam volna már ébredeztem, a srácok már nem énekeltek hanem lehajtott fejjel áltak kivéve Zaynt aki a kezem fogta és sirt az ágyamon,amennyi erö csak volt bennem megszoritottam Zayn kezét aki rögtön fölnézett rám. Mintha csoda történt volna el kezdtek ugrálni a srácokkal.nem sokkal késöbb bejött a doki,megvizsgált és el is ment majd ujra vissza jöttek a srácok Nessyvel együtt aki rögtön a nyakamba ugrott
-Bellaaa-kezdtek el potyogni a könnyei
- na miröl maradtam le?
-sok mindenröl,Nessy még amnéziás is lett pár napra aztán Chase térítette észhez, te meg 4 hete itt ijeszgetsz minket.-mondta báttyuskám majd ő is rögtön megölelt
- 4 heteeee!!! te jo ég csak pár orának tünt igy elbeszélgettem a nagypapival?-mindenki furcsán nézett rám
-kivel?-kérdezte Nessy
-majd elmesélem ha haza mentünk és miért nem ébresztettek fel ha mesterséges komában voltam?
-honnan tudod hogy mesterséges komában voltál?-nézett rám Liam.
-hát,nem tudom, de éreztem mindent,-mondtam,-majd otthon el mesélem
-4-5 nap után probáltak fölébreszteni de nem ment ,majd 4 hét tétlenkedés után eszünkbe jutott
-kkhm-köhögött Nessy
-Nessynek eszébe jutott hogy te élsz halsz a zenéért szoval mi lenne ha éneklnénk neked talán attol föl ébrednél, és beváááált-ölelt meg ujra báttyusom
-Niall veled mi van? minden rendben?
- ne is kérdezd.többet eszik mint elötte-mondta tetetett rémültséggel Louis-ezen egy jot nevettünk majd egy erös fájdalmat éreztem a hátamban miközben nyujtozkodtam.
-nanana édes-hajtotta le a kezeimet Zayn-még a végén valami baj lesz a sebeddel.-olyan jo volt ujra érezni a keze finomságát.
-Zayn kérdezhetek valamit?
-persze
-miközben komában voltam te megcsokoltál valamikor?
-igen-vörösödött el-miért?
-éreztem-vörösödtem vele
- és azt nem érezted amikor csoportos ölelést tartottunk?
-már értem azt a melengetö szellöt-mosolyogtam,beszélgettünk még majd kiderült hogy saját felelösségre haza is mehetek.2 ora várakozás után meghozták a korlapjaim és már menttünk is. otthon csak ugy beestem az ágyamba.


imádtam ezt a szobát,bár Nessy kérésére rozsaszin lett .nekem inkább a kék a kedvenc szinem de imádtam ezt a rozsaszines árnyalatokat is Nessy mindig is értett az ilyesmihez.Mikor már kiszagoltam az ágybol az illatot 5 hülye és egy ikerteso huppant le mellém.
-van egy ajándékunk
-nahááát,fölébredek a komábol és ajándékot kapok?
-bizony-nyitotta az ajtot anyu és a kezében egy gitárt tartott,az ámulattol nem birtam megszolalni,majd anyu is agyon ölelgetett és ott hagyott minket
-honnan tudtátok?
-tudtam hogy rosszul esett amikor össze törtem a gitárod és tudtam azt is hogy bármennyire is probálod rejteni nem tudtad megérteni gondoltam kiengesztellek-mondta Nessy
-oooh Nessy,én sosem tudnék rád haragudni-majd megöleltem és  a kezembe vettem a gitárt majd el kezdtem pengetni,istenien szolt.

Az délután remekül telt,este valami relytélyes oknál fogva mindenki eltünt otthonrol és csak én meg Zayn maradtunk a házban,  az ágyában feküdtünk és csak élveztük egymás társaságát.
-most akkor mi van Perrievel?
-emlékszel arra a napra amikor bevittek a rendörségre?
-igen
-az nap akartam elmondani hogy szakitottam vele
-tényleg?-csillant fel a szemem majd megcsokoltam,lágyan és szenvedélyesen, a csokunk egyeltalán nem volt vad csak élveztük egymást hogy ujra érezhetjük ahogy a testünt egymáshoz simul ,beszivhatjuk egymás illatát,és megérinthetjük egymást.
-Szeretlek Bella
- én is Szeretlek Zayn
-amugy azt mondtad a korházban hogy mesélsz rola hogy milyen volt a komában.
-majd holnap a srácokkal most álmos vagyok
- 4 hét alvás után?-nevetett-amugy én is-ránk huzta a takarot és egymás karjaiban aludtunk el.Reggel arra ébredtem hogy drága bátyokám az arcomba liheg
-mit akarsz Harry?-furtam az arcom egy meleg mellkasba.
-azt hogy gyere reggelizni
-most?
-igen,anyu is itthon van még, szoval siess
-jolvan,megyek már-majd amilyen halkan csak tudtam ki száltam Zayn karjaibol,sikeresen mivel még mindig aludt.
-ZAAAAAAAAYN!!!!!-orditotta Harry,erre Zayn csak megfordult és fejére huzta a takarot.-Zayn ha nem kelsz fel eltöröm a tükröket-erre zayn fölpattant, és holt komásan lesétáltunk a konyhába.
-Jo Reggelt kicsim,hogy aludtál?
-ugyan ugy mint eddig
-jah,tényleg mesélték a srácok hogy azt hitted hogy csak pár percig voltál komában
-jajam,na mi a reggeli?
-amit csináltok
-de Harry azt mondta hogy van reggeli
-másképp nem tudtam fölébreszteni
-ezt vissza kapod Hazza,amint tudom hogy melyik világon vagyok-majd álmosan megvártam amig elém rakják a zabpelyhet gyorsan bekanalaztam egy ideig néztem hogy Liam hogy szerencsétlenkedik 2 tállal és villával majd fölszaladtam a szobánkba.kicsit fura látvány fogadott.Lou és Nessy meztelenül feküdtek az ágyban.
-hupsz,bocsesz
-semmi gond,vidd csak ami kell-mondta Lou halál nyugodtan
-már értem hogy miért nem voltatok a reggelinél,amugy Nessy készülj megyünk vásárolni 4 hetet kihagytam ezt be kell potolni
- ki gondolta volna-nevettünk fel,majd távoztam is a ruháimmal együtt.és beszaladtam Zayn szobájába.
-hol voltál?
- a cuccaimért mentem és képzeld mit láttam
- na mit?
- Lou és Nessy gyakorlatozott az éjjel
- gyakorlatozott? ...jaaaah-ölelt át hátulrol-mi is kiprobálhatnánk
- szerintem is-csokoltam meg-de nem most, ma vásárolni megyek Nessyvel
-este várlak
- csak birjam ki-már távoztam is az ajton,nagyon meglepödtem mikor láttam hogy Nessy már a cipöjét huzza.-te aztán gyors vagy
-kösz,na mehetünk?
-nanááá
-utközben meg mesélsz hogy mi volt amig komában voltál
-rendben-kezdtünk el sétálni-ugy kezdödött hogy mindent láttam ami velem történt aztán meg......-elmeséltem neki mindent pontrol pontra.
-a nagypapa még olyankor is viccelödik,pont mint te
-de vajon mire vagy kire célzott azzal a nagy szerelemmel?
-hát Zaynre te butus
-biztos vagy benne?
-igen,tudod amig te komában voltál ő ugymond beköltözött a korházba.minden napját azzal töltötte hogy meletted ült és beszélt neked,sokszor beképzelte hogy megszoritottad a kezét és mindenkit riasztott,ugyhogy elképzelheted mennyire örült amikor tényleg fölébredtél.na és te szereted?
-igen,mindennél jobban,amikor megcsokolt az álmomban biztonság érzetem volt mintha ő volna számomra az ovo buborék,mintha nélküle nem tudnék élni.
-ez hihetelen
-mi?
-te tényleg szerelmes vagy,még sosem hallotalak igy beszélni. Bella bezugott,Bella bezugott-ugrándozott majd én is vele kezdtem ugrándozni.jokat nevettünk majd belevetettük magunkat a vásárlásba.

vettünk polot meg karkötöt, Nessy rozsaszint én meg kéket.
ebböl mindketten kaptunk egyet ajándékba mert az elado felismert minket.
Nessy egy gyönyörü cipöt is vett.
muszáj volt nekem is vennem egy uj csizmát.
mikor már végeztünk és éppen haza fele sétáltunk valaki megfogta a kezem és vissza rántott nagyon megijedtem mikor megláttam.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése